Poliisi etsii naisen tappajaa Tuusulassa

Tuusulan Hyrylässä tapahtui lauantain vastaisena yönä henkirikos, jonka uhriksi joutui vuonna 1967 syntynyt vantaalainen nainen. Poliisi tutkii asiaa murhana.

Poliisi löysi uhrin kadulta Hyrylän keskustasta aamuviideltä. Nainen oli poistunut ravintola Päämajasta puolen yön jälkeen. Hänet löydettiin Hyryläntien ja Koskensillantien risteyksen läheltä.

Poliisi on julkistanut valvontakamerakuvaa tapahtumapaikalta ja pyytää videotallenteessa näkyvää henkilöä ilmoittautumaan poliisille. Kuvassa näkyvän miehen epäillään liittyvän henkirikokseen. Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä teknisellä tutkinnalla ja kuulusteluin.

Poliisi pyytää yleisöltä tietoja havainnoista tapahtumapaikalta ja yön aikana siellä liikkuneista henkilöistä sekä apua videotallenteessa näkyvän henkilön tunnistamiseen. Havainnoista voi ilmoittaa poliisille numeroon 029 5436 442.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Valtiovarainministeriön tuore budjettiehdotus julkaistaan

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.