Poliisi etsii laajasta asuntomurtosarjasta epäityjä – Vihjeitä kaivataan erityisesti Postin toimipisteistä

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii laajaa asuntomurtosarjaa, jossa tekijöiksi epäillään kahta liettualaista miestä. Poliisin saamien vihjeiden perusteella on käynyt ilmi, että miehet ovat olleet Tampereella Koivistonkylän Prismassa sunnuntaina noin puoli kahden aikaan.

Miesten epäillään tehneen noin 30 asuntomurtoa Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueella.

Miesten epäillään oleen asialla myös Laukaassa, kun Jokiniemen alueella murtauduttiin toissa viikon perjantain ja sunnuntain välisenä aikana viiteen taloon.

– Vaikuttaa siltä, että miehet ovat siirtyneet tämän jälkeen Pirkanmaalle, sanoo rikoskomisario Jouni Länsipuro Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Länsipuron mukaan vaikuttaa siltä, että miehet ovat lähettäneet anastettuja esineitä kotimaahansa.

– Jos postin toimipisteiden tai kauppojen henkilökunta muistaisi tälläisiä ihmisiä lähettämässä paketteja, niin meille voisi kertoa erityisesti näistä havainnoista, Länsipuro sanoo.

Poliisi epäilee, että miehet ovat saattaneet poistua Pirkanmaan alueelta pääkaupunkiseudulle ja yrittävät mahdollisesti poistua maasta.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja kahdesta kuvassa näkyvästä miehestä ja heidän mahdollisesti käyttämistä ajoneuvoista.

Vihjeet voi ilmoittaa numeroon 050-3998024 tai sähköpostiosoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.