Poliisi kaipaa tietoja Joensuun puukotuksesta – etenkin haluttaisiin kahden naisen mahdollisia havaintoja

Joensuun poliisi kaipaa lisää havaintoja liittyen Vapaudenpuistossa 14. syyskuussa tapahtuneen tapon yrityksen tutkintaan. Käräjäoikeus vangitsi viikkoa myöhemmin 18-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä tapaukseen.

Vapaudenpuistossa oli poliisin mukaan lyöty riidan yhteydessä teräaseella 1989 syntynyttä joensuulaismiestä ylävartaloon. Mies vietiin hoitoon Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Silminnäkijöiden mukaan tekijä oli noin 180 senttiä pitkä laiha mies, jolla oli yllään tumma tuulitakkimainen takki ja tummat verryttelyhousut. Hänellä oli huppu päässä ja tummansininen keskikokoinen reppu selässä.

Silminnäkijöiden mukaan mies poistui paikalta kahden noin 17–18-vuotiaan naisen seurassa kaupungintalon suuntaan. Naisia ei epäillä rikoksesta, mutta poliisin on kuulusteltava heitä asian selvittämiseksi.

Havainnot voi ilmoittaa numeroon 029 545 5868 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Media: PS-nuoret hylkäsivät puoluejohdon vaatiman sääntömuutoksen

Jyväskylän kaupunki salaa valtaosan Alvan myyntiä selvittäneestä konsulttisopimuksesta – "Kaupunki tuntuu toimineen tosi kevyillä perusteilla", arvioi tutkija

Mänttä-Vilppulan kohutun lentokenttähankkeen sopimus herättää paljon kysymyksiä: "Ei tunnu olevan oikein päätä eikä häntää"

Kohu Mänttä-Vilppulan rakennushankkeesta ei näytä hätkäyttävän Tahkolla ja Luumäellä – "Ei ole ilmennyt mitään sellaista, mistä pitäisi olla huolestunut"

Kommentti: Repimisestä rakentamiseen

Kyyjärveläisen Ilpo Sääksjärven elämä on muuttumassa irtisanomisen seurauksena – "Olen miettinyt, millä tavalla työnantaja valitsee irtisanottavat"

Henkilöauto päätyi yöllä ojaan Saarijärvellä – kuljettajaa ei löydetty

Yön uutiskooste: Oslossa ylipistosairaalan työntekijällä on todettu koronavirustartunta, Wall Streetilla heikoin viikko sitten vuoden 2008 finanssikriisin

Opettajankoulutukseen hakeville on tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteinen soveltuvuuskoe – “Sukupuoli ei ole arviointikriteeri”

Ajatustyössä täytyy osata sanoa ei – keskitytkö oikeisiin asioihin?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.