Poliisi piiritti Bandidos-kerhotilaa Varkaudessa

Bandidos-moottoripyöräjengin tilojen piiritys Varkaudessa on päättynyt. Poliisin mukaan tilanteen purkaminen sujui rauhallisesti.

Poliisi on ottanut kiinni kerhotiloissa olevia ihmisiä. Seuraavaksi poliisi alkaa selvittää, mikä osuus heillä on paikalla syttyneeseen tulipaloon. Bandidos-jengin edustaja kiistää STT:lle, että joku heistä olisi sytyttänyt tulipalon.

Poliisi kertoi aikaisemmin, että Bandidos-moottoripyöräjengin kerhotilaa vastapäätä oleva talo on sytytetty palamaan ja että talosta oli pelastettu yksi mies ja kolme lasta. Komisario Jyrki Haapalan mukaan nämä henkilöt eivät liity millään tavalla Bandidos-jengiin.

Piiritystilanne alkoi kello 11.42, kun poliisi sai kyseisen kerhotilan pihaan hälytyksen. Poliisi kävi selvittelemässä Bandidos-jengin ja vastapäisen talon asukkaan välille syntynyttä riitaa.

Välikohtaus liittyy poliisin mukaan eilen Varkaudessa järjestettyyn Bandidos-järjestön laajaan tapaamiseen. Erään bandidos-jengliäisen mukaan kerhotilalla oli ollut yhteiskuvaus tulevaa joulukorttia varten. Paikalla oli hänen tietojensa mukaan satakunta ihmistä.