Poliisi pyytää apua: Nainen heitettiin sillalta Naantalissa

Poliisi pyytää apua havaintojen saamisesta Naantalissa tapahtuneesta tapon yrityksestä. 17-vuotias nainen kertoi poliisille, että hänet heitettiin Ukko Pekan sillalta mereen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Silta sijaitsee Naantalin Rymättyläntiellä. Pudotus mereen on yli 10 metriä. Nainen selvisi omin avuin vedestä ja sivullinen, paikalle saapunut henkilö vei hänet kotiin. Nainen ei loukkaantunut pudotuksesta.

Nainen kertoi olleensa lauantaina kotibileissä omakotitalossa Valkkarinkujalla lähellä Myllyn kauppakeskusta Raisiossa. Nainen oli poistunut kotibileistä puoli kolmen ja kolmen välisenä aikana ja mennyt tummaan, melko pieneen ja uudehkoon henkilöautoon.

Naisen kertoman mukaan autolla oli kolme miestä, jotka mahdollisesti olivat olleet samoissa bileissä tai sinne tulossa. Miehet olivat tarjonneet naiselle kyydin kotiin, mutta naisen mukaan ilta päättyi käsittämättömään sillalta pudottamiseen. Miehet olivat noin 20-vuotiaita, ja yksi heistä oli vaalea ja kaksi tummempihiuksisia. Tummahiuksisista miehistä toinen oli naisen kuvauksen mukaan todella pitkä.

Poliisi pyytää kaikkia kotibileissä paikalla olleita, autolla naisen kanssa liikkuneita ja kaikkia muita asiasta tietäviä ilmoittautumaan Raision poliisille numeroon 040-5196330 tai sähköpostilla ari.hakkarainen@poliisi.fi.

Tapausta tutkitaan taoin yrityksenä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.