Poliisi pyytää havaintoja eilisistä tulipaloista Jämsänkoskella

Poliisi pyytää havaintoja Jämsänkoskella torstai-iltana syttyneistä tulipaloista. Pelastuslaitos sai ilmoituksen kaksi kertaa, iltayhdeksän aikaan ja hetkeä myöhemmin ennen yhtätoista.

Ensimmäinen tulipaloista syttyi Mäntäntien varressa, jossa suuri kantokasa oli syttynyt palamaan. Kantoja ja muuta metsäjätettä sisältänyt, 200–300 metriä pitkä ja 10 metriä leveä kasa sijaitsi syrjäisellä puuterminaalilla muutaman kilometrin päässä Jämsänkosken keskustasta. Palo saatiin eristettyä muutaman kymmenen metrin matkalle, kun jätekasa katkaistiin metsätyökoneella.

Kello 22.48 pelastuslaitos sai uuden ilmoituksen, kun Myllymäen alueella Kotikujan ja Tuomaalantien risteyksessä oli roskakatos ilmiliekeissä.

Jämsän poliisi pyytää, että havainnot alueella liikkuneista henkilöistä tehtäisiin numeroon 0295-445741.

Sivullinen pelasti roskakatoksen tuhoutumiselta Jyväskylässä

Myös Jyväskylässä syttyi perjantain vastaisena yönä epäilyttävä tulipalo. Kuokkalassa sijaitsevan Äestien varressa roskakatoksessa ollut pahvinkeräysastia syttyi palamaan.

Pahemmilta vaurioilta vältyttiin ripeästi toimineen sivullisen ansiosta. Sivullinen oli havainnut palon ja vetänyt pyörillä liikkuvan pahvinkeräysastian ulos katoksesta eikä katos näin ollen vaurioitunut.

Poliisi tutkii myös tämän palon syttymistä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .