Poliisi pyytää havaintoja ilkivallasta – laatikkoja tuhottu useita kertoja

Poliisi pyytää havaintoja ja vinkkejä Jämsässä tehdystä ilkivallasta. Eri puolilla kuntaa on rikottu kolme Postin laatikkoa.

Poliisi tutkii tapauksia vahingontekoina. Poliisi lisää, että teot saattavat täyttää räjähdesäädösten rikkomisen tunnusmerkistön. Vinkit voi ilmoittaa Jämsän poliisille numeroon 0295-445741.

Viimeisin tapauksista kävi ilmi maanantaina, kun perjantain jälkeen Jämsänkosken Asemanmäen Teboilin kupeessa oleva Postin kirjepostilaatikko rikottiin. Poliisin mukaan laatikko oli räjäytetty ilmeisesti voimakkaalla ilotulitteella, sillä postilaatikon ovi oli irronnut kokonaan ja sen sisällä olleita kirjeitä oli tuhoutunut.

Aiemmat tapaukset poliisi on kirjannut viime vuoden puolella. Lokakuussa Jämsän Kaipolassa kirjepostilaatikkoa vahingoitettiin rautaosia vääntämällä. Postilaatikko oli myös irrotettu jalustastaan.

29. joulukuuta vahingoitettiin postilaatikkoa Kaipolassa. Postilaatikon suuaukosta sisälle oli laitettu ilotulite, joka rikkoi rautaosia. Tiettävästi laatikossa ei tuolloin ollut postia.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .