Poliisi pyytää vihjeitä: Suojatiellä auton alle jäänyttä poikaa jututettu – farmariauton kuski yhä kateissa

Poliisi pyytää yhä havaintoja Laajavuorentiellä Jyväskylässä sunnuntaina sattuneesta kolarista, jossa auto töytäisi 11-vuotiasta poikaa suojatiellä lähellä Vehkakadun risteystä. Poliisi kertoi tiistaina iltapäivällä, ettei tekijästä toistaiseksi ole tietoa.

Törmäys sattui suojatiellä illalla noin kello 21. Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan poika oli ollut ylittämässä tietä suojatietä pitkin, kun tumma tai musta farmariauto pysähtyi antamaan tietä. Pojan ylittäessä tietä auto kuitenkin lähti uudelleen liikkeelle ja törmäsi poikaan. Auto poistui paikalta välittömästi.

Poika välttyi vakavilta vammoilta, mutta kaaduttuaan maahan hänen säärensä kipeytyi. Hän pystyi jatkamaan matkaansa kotiin, jossa hän kertoi asiasta huoltajalleen. Huoltaja vei pojan tarkastukseen sairaalaan ja teki asiasta ilmoituksen poliisille. Poliisi on jututtanut poikaa muutamaan otteeseen.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Mahdollisia silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisin sähköpostilla: vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .