Poliisi tiedottaa Keski-Suomessa: "Rähinäviinaa" ja 15-vuotias rattijuoppo

Poliisin mukaan Sisä-Suomessa nautittiin lauantain ja sunnuntain välisen yön aikana "rähinäviinaa". Rähinöitsijöitä otettiin kiinni Tampereelta, mutta myös Jyväskylästä, Keuruulla ja Jämsässä.

Poliisi puuttui Keuruulla kahden ravintola-asiakkaan häiritsevään käytökseen, toinen heistä jouduttiin raudoittamaan. Jyväskylässä yksi häirikköasiakas sai raudat ranteisiinsa. Myös Jämsässä oli yksi häirikkö.

Lauantaina illalla Jämsänkoskella jäi lisäksi kiinni 15-vuotias rattijuoppo. Poliisipartio pysäytti mopoauton Opintiellä lauantaina illalla kello 22.30. Kuljettajana toimineen pojan puhallus ylitti rattijuopumuksen rajan. Hänellä ei myöskään ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Mopoauton haltija oli mukana matkustajana. Häntä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle ja ajo-oikeudettomalle.

Lauantaiaamun ja sunnuntaiaamun välisenä aikana Sisä-Suomen poliisilla oli yhteensä 533 tehtävää. Kiinniotettuja oli yhteensä 33 henkilöä. Poliisin tehtävistä 352 oli Pirkanmaalla ja 181 Keski-Suomessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.