Poliisi tutkii kotkalaisparin surmaa murhina

Poliisi epäilee, että Kotkassa toissapäivänä kuolleena löydetty aviopari on murhattu. Surmatapaa poliisi ei vielä halua kertoa julkisuuteen.

Avioparilla on jonkin verran rikollista taustaa, mm. huumerikoksia ja väärennyksiä tilillään.

Pariskunta on Kotkasta ja he ovat melko tuore aviopari. Molemmat ovat alle 30-vuotiaita ja asuivat vuokralla Kotkan Turvalan kaupunginosassa. Poliisin mukaan pariskunta on elänyt melko normaalia elämää, eikä ole herättänyt naapurustossa erityistä mielenkiintoa.

Keskusrikospoliisin rikoskomisario Arto Tuomela ei vielä halua julkistaa surmatyön tarkkaa ajankohtaa. Hänen mukaansa surmatuille tehtiin eilen ruumiinavaukset, joissa tieto ajankohdasta on tarkentunut.

Poliisi ei ole toistaiseksi ottanut ketään kiinni surmista epäiltynä. Tuomela ei vahvista myöskään sitä, onko surmaan mahdollisesti osallistunut useampi henkilö.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylän yliopistoon noin 150 sukupuolineutraalia vessaa – "Ihmisen ei tarvitse vessaan mennessään määritellä, onko hän mies vai nainen"

Kirrinkydöntien hidastetöyssy poistetaan asukkaiden toivomuksesta – valituksia on tullut tarpeettomuudesta ja töyssystä lähtevästä äänestä

Jyväskylän yliopiston avoin sosiaalityön opetus alkaa Keuruulla

Vaarallinen työtapa oli jatkunut vuosia – lopulta leikkuri vei työntekijän peukalon tehtaalla Laukaassa

Onko tässä Jyväskylän HLBTIQ-ystävällisin asuinalue? – Katso kuvat hulmuavista sateenkaarilipuista

Ainakin kolme kaupunkia Suomesta hakee kulttuuripääkaupungiksi – "Jokainen kaupunki voi vain voittaa"

HS: Fonectalla laaja tietovuoto – mukana arkaluonteisia henkilötietoja

Laukaan kovan onnen nautatilalla saatiin uusi aitaus valmiiksi – eläimet nauttivat kesäpäivästä läheisellä niityllä, katso video

Valkeakosken sosiaalitoimelle vakava huomautus, ei puuttunut apulaisoikeusasiamiehen mukaan lapsen mielivaltaiseen kohteluun lastensuojeluyksikössä

Baariyrittäjä avautui Jyväskylän kaupungin rajoittavista linjauksista – Katupäällikkö: "Jos kaikki vetäisivät kadulle köysiä, olisi se äkkiä melkoinen villi länsi"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.