Poliisi tutkii vakavaa henkeen ja terveyteen kohdistuvaa rikosta Etelä-Savossa Kuortin ABC-asemalla, myös Puolustusvoimat paikalla

Paikalla on ollut myös Puolustusvoimat.

Pertunmaan Kuortissa Etelä-Savossa tutkitaan vakavaa henkeen ja terveyteen kohdistuvaa rikosta, jonka takia ABC Kuortin pihaa on eristetty eilisillasta asti.

– Päivänäöllä tehdään vielä aika paljon hommia ja eristys on päällä, kertoi komisario Sami Joutjärvi Itä-Suomen poliisista puoli kahdeksan aikaan aamulla.

Poliisi tekee alueella teknistä ja taktista tutkintaa. Apua eristykseen on saatu Puolustusvoimilta.

Ilta-Sanomien mukaan paikalla oli eilen illalla iso poliisioperaatio.

ABC on kuitenkin toiminut koko ajan normaalisti. Huoltoaseman liikennemyymäläpäällikkö Petri Seppänen kertoi STT:lle aamulla, että ABC on yhä auki eikä poliisioperaatio ole vaikuttanut siihen.

 

Seppäsen mukaan Puolustusvoimien henkilöstöä oli paikalla yhä aamulla. Eristetty alue on huoltoaseman takapihalla.

– Käytännössä rekkojen tankkauspisteeltä poistuva tie, jonka varrella on matkaparkki, Seppänen kuvailee aluetta.

Matkailuajoneuvoja ei voi parkkeerata niille tarkoitetulle alueelle, mutta muuten eristys ei Seppäsen mukaan vaikuta paikan päällä ja tilanne on rauhallinen.

Poliisi vaitonainen

ABC:n takana olevalla rekkojen tankkauspaikalla oli pitkä nauha, jolla aluetta eristettiin, kertoi yöllä paikalla ollut STT:n kuvaaja. Paikalla on ollut useita ihmisiä Puolustusvoimista, heidän autojaan ja ainakin yksi poliisiauto.

Poliisi tiedottaa tutkinnasta tarkemmin puoleenpäivään mennessä. Tässä vaiheessa poliisi ei anna lisätietoja.

Joutjärvi ei ota kantaa siihen, tuliko aloite operaatioon poliisilta itseltään tai hälyttikö esimerkiksi ABC virkavallan paikalle.

Liikennemyymäläpäällikkö Seppäsen mukaan poliisi ei ole kertonut hänellekään, mistä operaatiossa on kyse.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Poliisi tutkii vakavaa henkeen ja terveyteen kohdistuvaa rikosta Kuortissa Etelä-Savossa – huoltoaseman pihalla ollut eristys eilisillasta asti