Poliisihallituksessa paljon ongelmia

Poliisihallituksen virkamiehille tehty kysely on paljastanut lukuisia ongelmia, kertoo torstain Turun Sanomat.

Puolet kyselyyn vastanneista kokee töiden jakautuvan epätasaisesti vuoden alusta aloittaneessa poliisihallituksessa. Moitteita saivat myös lisääntynyt byrokratia ja käskyttävä johtamistapa.

Vastaajista joka kolmas oli sitä mieltä, että työntekijöitä kohdellaan eriarvoisesti. Lisäksi kolmannes koki, ettei tärkeitä asioita ehdi hoitaa ajoissa.

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero pitää ongelmia ymmärrettävinä, koska poliisihallitus on toiminut vasta puoli vuotta. Hän kuitenkin vakuuttaa Turun Sanomille, että epäkohtiin tartutaan.

- On selvää, ettei byrokratian lisääntymiseen voi olla tyytyväinen. Koko paletti, kuten työn jakautuminen ja päätöksenteko, menee arvioinnin alle, Paatero sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylän keskustaan tulossa iso kulttuuriuudistus: "Käänteentekevin sitten Kävelykadun perustamisen"

Kalat saavat odottaa: Vesilain uudistus ei räjäytä patoja vielä vuosiin – Ministerin mukaan uudistus "ei ole helppo harjoitus"

Hovioikeus käsittelee viimeistä syytettä isossa jengijutussa, jota tutkitaan yhä KRP:ssä – kokonaisuus poiki United Brotherhoodin lakkauttamiseen tähtäävän kanteen

EIT:ltä tulossa ratkaisu tapauksessa, jossa mies tapettiin Irakissa – palauttiko Suomi miehen Irakiin väärin perustein?

Valtio-omistaja syynää tänään Postin vuokratyövoiman käyttöä

Uusia kutsuja Linnan juhliin: "Melkoisesti säikähdin"

Asukkaan ripeä toiminta pelasti keittiön vaurioilta, kun astianpesukone syttyi palamaan – tietäisitkö sinä, mitä vastaavassa tilanteessa pitää tehdä?

Jyväskylä isännöi Ahtisaari-päiviä ensimmäistä kertaa – torstaina KSML.fi:ssä suora lähetys Arto Nybergin vetämästä keskustelutilaisuudesta

Helsingin apulaispormestari Razmyar luottaa EM-kisapaikan juhlijoiden ymmärrykseen – Manta-patsasta ei aidata kiipeilijöiden varalta

Saamelaisten totuus- ja sovintokomission perustaminen etenee

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.