Poliisikoira löysi kadonneen vanhuksen Varkaudessa, mutta puri häntä jalkaan

Poliisikoira löysi kadonneen vanhuksen, mutta puri iäkästä naista löytöhetkellä jalkaan Varkaudessa. 88-vuotias nainen on nyt sairaalahoidossa Kuopiossa oltuaan pitkään ulkona katoamispäivänä. Ensiarvion mukaan hän oli hengenvaarassa ja olisi ilmeisesti menehtynyt ulos, jos koira ei olisi löytänyt häntä.

Iäkäs nainen katosi Varkaudessa kaupunkialueella viime viikolla torstaipäivänä. Naisesta ei tullut päivän aikana havaintoja.

Poliisikoira ohjaajansa kanssa etsi kadonnutta vielä myöhään illalla Savontien varresta, kun koira yllättäen löysi naisen tajuttomana tien läheltä peitteisestä pusikosta.

Koiranohjaajalla liinassa kiinni ollut poliisikoira puri naista samalla jalkaan niin, että nainen sai puremavamman.

Nainen vietiin kylmettymisen ja muun heikentyneen tilan takia hoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan, jossa myös puremavamma hoidetaan. Poliisilla ei ollut tiistaina tietoa vamman vakavuudesta, mutta ensitietojen mukaan vamma ei ollut vakava.

Naisen löytöpaikka oli vain muutaman sadan metrin päässä ka­toamispaikasta, mutta hän oli ehtinyt ilmeisesti olla ulkona useita tunteja kylmänä, sateisena päivänä.

Poliisilaitoksen mukaan koiran purema oli vahinko, joita on silloin tällöin sattunut etsinnöillä Suomessa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .