Poliisioperaatio Hankasalmella ja Konnevedellä herätti huomiota – yksi otettiin kiinni

Auto- ja venevarkaudesta epäillyn miehen kiinniotto-operaatio herätti huomiota Rautalammin, Konneveden ja Hankasalmen kuntien rajapyykeillä maanantai-iltana, kun paikalle tilannetta selvittämään saapui useita poliisin partioita. Tilanteen kestäessä poliisi oli paikallisten mukaan ohjeistanut alueen asukkaita ja alueella autoilleita varovaisuuteen ja pitämään ovensa lukittuina.

Tilanne sai alkunsa, kun poliisille ilmoitettiin kello 18.30 aikaan Rautalammilta varastetusta autosta. Pian kävi ilmi, että varas oli aiheuttanut paetessaan kolarin törmättyään toiseen autoon. Kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä.

Varastamallaan autolla mies oli ehättänyt myös venevarkaisiin. Hän oli kiinnittänyt auton perään trailerilla olleen veneen. Varastetun omaisuuden kanssa hän ei kuitenkaan päässyt pitkälle, sillä sekä auto että traileri veneineen löytyivät ojaan ajettuna Hankasalmen puolelta. Epäilty otettiin kiinni lähistöltä. Poliisi ei kommentoinut tarkemmin miehen taustoja, eikä kenttäpartioiden paikalla antamia varoituksia.

Itä-Suomen poliisi tutkii tapausta moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, törkeänä varkautena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .