Poliisioperaatio jatkuu ryöstöpaikalla Salossa: lisätietoja julki kello 14

Poliisioperaatio jatkuu edelleen Salon Suomusjärven ryöstöpaikalla. Poliisi pyrkii saamaan liikenteen normaaliksi muutaman tunnin sisällä. Liikenne on moottoritiellä edelleen poikki Helsingin suuntaan Kivihovin kohdalla, mutta kiertotie on järjestetty.

Räjähdeasiantuntijat tekevät paikalla parhaillaan tutkimuksia räjähteiden varalta, jotta tekopaikka ja lähiympäristö saadaan varmasti turvalliseksi.

Salon Suomusjärvellä tapahtui aamulla arvokuljetusauton ryöstö, jonka tekijät olivat varustautuneet konetuliaseilla ja uhkailivat räjähteillä.

Tutkintaa johtaa tällä hetkellä Keskusrikospoliisi.

Uusimmat

Kotimaa

Yle: Poliisi kiinnittää tänä kesänä erityistä huomiota festivaalien turvatoimiin

Eurooppaan mahtuisi lisää vauvoja – Alhainen syntyvyys ei ole kuitenkaan suurin uhka talouskehitykselle

Punkkitautien määrä on moninkertaistunut, mutta hysteriaan ei ole syytä – "Yksi purema 50:stä johtaa todettavaan sairauteen"

Jo puolella Suomen lapsiperheistä on yksityinen sairauskuluvakuutus

Ovensuukyselyt povaavat Irlannin pääministeripuolueelle eurovaalivoittoa

Karannutta koiraa pyydystäneet ihmiset katkaisivat junaliikenteen Helsingissä – "Erittäin huono idea mennä junien sekaan juoksentelemaan"

Jännittävä lätkämatsi nostaa sydänpotilaiden verenpaineet kattoon – Keski-Suomen keskussairaalan päivystyksessä tärkeä peli voi näkyä yllättävällä tavalla

Päiväkodin johtaja sai kärsiä, kun jyväskyläläisäiti hermostui perheestä tehdystä lastensuojeluilmoituksesta – pikaistuksissa kirjoitetusta viestistä sakkoja

Kyllä tästä maisterille seppele syntyy – yliopiston promootion juhlallisuudet alkoivat

Vanhat koulurakennukset joutuivat jälleen ilkivallan kohteeksi Tikkakoskella – katso karut kuvat spraymaalilla sotketuista seinistä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.