Portsaria puukotettiin kaulaan Helsingissä

Ravintolan järjestyksenvalvoja loukkaantui vakavasti lauantai-iltana Helsingin keskustan tuntumassa, kun häntä puukotettiin kaulaan.

Järjestyksenvalvoja ei ollut poliisin mukaan päästänyt 25- ja 32-vuotiaita miehiä Gloria-ravintolaan kymmenen aikaan, koska kaksikko oli liian humalassa. Toinen miehistä uhkaili järjestyksenvalvojaa suullisesti ennen kuin he poistuivat paikalta.

Miehet palasivat ennen puoltayötä Pienellä Roobertinkadulla sijaitsevalle ravintolalle. Toinen löi järjestyksenvalvojaa kääntöveitsellä korvan lähelle. Miehet pakenivat paikalta Yrjönkadun suuntaan.

Puukotuksesta epäilty poistui kävellen ja tuli myöhemmin Pienellä Roobertinkadulla poliisipartiota vastaan veitsi lyöntiasennossa. Poliisit taltuttivat hänet kaasun avulla. Myös toinen epäilty saatiin kiinni samalta kadulta.

Poliisi ei ollut sunnuntaina iltapäivällä päässyt kuulemaan järjestyksenvalvojaa, sillä hänet leikattiin sunnuntaiaamuna.

Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Tapahtumilla on poliisin mukaan useita todistajia.

Gloria on Helsingin kaupungin nuorisoasiankeskuksen omistama tila, jossa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.