Postin epäselvä osoite ohjaa asiakkaat fysioterapeutille – "Kurjaa, että hoidot jää kesken, kun ovi käy koko ajan"

Omaa ja Postin asiakkaiden elämää helpottaakseen Juha Raati askarteli oveensa ohjelapun.

Posti avasi tällä viikolla viisi pop up -noutopistettä Jyväskylään. Väliaikaisten pisteiden tarkoituksena on helpottaa joulusesongin aiheuttamaa ruuhkaa.

Vaikka pisteet ovat olleet auki vasta muutaman päivän ajan, ne ovat ehtineet aiheuttaa jo harmaita hiuksia jyväskyläläisissä. Yksi heistä on fysioterapeutti Juha Raati.

Kuokkalaan avatun pop up -pisteen osoite on nimittäin sama kuin hänen vastaanotollaan. Molemmat sijaitsevat virallisesti osoitteessa Polttolinja 17.

– Parin päivän aikana yli kymmenen ihmistä on käynyt sisällä kyselemässä, että missä se posti oikein on. Minä en ole saanut asiasta mitään tietoa, enkä aluksi osannut neuvoakaan ihmisiä.

– Vaikka asia ei varsinaisesti minulle kuulu, niin onhan se kurjaa, että hoidot jää kesken, kun ovi käy koko ajan.

Postin asiakkaiden ja omaa elämäänsä helpottaakseen Raati päätti käydä katsomassa, missä pop up -piste virallisesti sijaitsee. Sen jälkeen hän askarteli oveensa lapun ihmisten avuksi. Raadin mukaan lappu on vähentänyt liikennettä hänen vastaanotollaan.

– Ihmisiä on käynyt edelleen ovella, mutta ovat sitten ymmärtäneet kävellä vähän eteenpäin. Mielestäni Postin olisi pitänyt laittaa selkeä kyltti, että missä se pop up -piste on Uskon, että tämä aiheuttaa närää myös ihmisissä, jotka haluavat saada postinsa, Raati kertoo.

Postin väliaikaiset noutopisteet palvelevat 23.12. asti. Jyväskylän lisäksi pop up -pisteitä löytyy Keski-Suomessa Äänekoskelta ja Jämsästä. Kaikki noutopisteet löytyvät Postin verkkosivuilta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .