Presidenttipari aloittaa maakuntamatkat Lapista helmikuussa

Vierailu on presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion ensimmäinen maakuntamatka Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Presidenttipari vierailee Lapissa Inarissa ja Tervolassa helmikuussa. Vierailu on presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion ensimmäinen maakuntamatka Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Maanantaina 6. helmikuuta presidenttipari juhlistaa Inarissa saamelaisten kansallispäivää ja vierailee Saamelaismuseo Siidassa. Presidentti tapaa Inarissa myös saamelaiskäräjien edustajia ja kunnan johtoa.

Seuraavana päivänä presidentti ja rouva Haukio tapaavat ihmisiä Tervolassa, joka viettää tänä vuonna 150-vuotisjuhlaansa.

Presidentti Niinistö kiertää tänä vuonna kaikki maakunnat. Seuraavat matkat suuntautuvat Pirkanmaalle 15. helmikuuta, Päijät-Hämeeseen 22. helmikuuta, Kymenlaaksoon 28. helmikuuta ja Pohjois-Savoon 19. maaliskuuta.

Muiden maakuntamatkojen, kuten Keski-Suomen, ajankohdista tiedotetaan presidentin kanslian mukaan myöhemmin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Parikymppinen mies ampui itsensä Lappeenrannan Kansalaistorilla

Hankasalmen uudella kuunteluasemalla yritetään selvittää, pitävätkö revontulet todella ääntä – "Sieltä voi paljastua yhtä sun toista, vaikka jotain yllätyksiä"

MTV:n kysely SDP:n puoluevaltuutetuille: pääministeriehdokkaat Marin ja Lindtman lähes tasoissa

Jyväskylän Kompassilla tapeltiin joukolla "kaiken kaikkiaan sekavasti" itsenäisyyspäivän jälkeisenä yönä – ensin soitettiin suuta ja sitten alkoi paini

Jyväskylässä ikäihmisten ilmainen seniorikortti kaupungin liikuntapaikkoihin ja uimahalleihin ei näytä toteutuvan

Hyviä uutisia kulttuuriväelle: Jyväskylän kaupunginteatteri saa uudet lavanostimet ensi vuonna – hinta nousee miljoonaluokkaan

MTV Uutiset kertoo, ettei Rinne jatkaisi ministerinä – IS:n mukaan Rinteestä puuhataan varapuhemiestä

Keuruulla kaksi onnettomuutta kymmenen minuutin sisällä, palomestari kuvailee ajokeliä järkyttäväksi: "Jos ei ole pakko, ei kannata lähteä liikenteeseen"

IS: Rinnettä puuhataan nyt varapuhemieheksi – Haatainen ministeriksi

Pihtiputaalaista tekniikkaa maailmalle – Mumo-etäyhteydellä neuvotaan ja autetaan kotidialyysipotilaita

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.