Presidenttipari odottaa perheenlisäystä – vauva helmikuussa

Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu, presidentin kansliasta tiedotetaan.

Suomen presidenttipari Sauli Niinistö, 69, ja Jenni Haukio, 40, saa perheenlisäystä. Presidentin kanslia tiedotti asiasta juuri. Laskettu aika on helmikuussa.

”Kerromme ilouutisen: Jos kaikki sujuu odotetusti, perheemme kasvaa helmikuussa 2018. Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu. Näihin vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä. Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa. Kyseessä on yksityinen perheasia, eikä perheenlisäys tule vaikuttamaan presidentin työn hoitoon”, presidentin kansliasta kerrotaan.

Sauli Niinistöllä, 69, on edellisestä avioliitostaan, vuonna 1995 liikenneonnettomuudessa kuolleen Marja Leena Niinistön kanssa kaksi lasta: Nuutti (1975) ja Matias (1980). Heillä on myös omia lapsia, eli Niinistö on myös isoisä. Jenni Haukiolle, 40, lapsi on ensimmäinen.

Niinistö ja Haukio ovat olleet naimisissa vuodesta 2009.

Sauli Niinistö on ehdolla seuraavissa presidenttivaaleissa, joiden ensimmäinen vaalipäivä on 28. tammikuuta. Mahdollisen toisen kierroksen äänestyspäivä on 11. helmikuuta.

Presidentin kanslian internet-sivut kaatuivat uutisen julkistamisen jälkeen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

HS: Vain harva Niinistön ikäinen suomalaismies tulee enää isäksi

Jenni Haukio osallistuu itsenäisyyspäivän vastaanottoon

Näin poliitikot onnittelivat presidenttiparia: "Kun pitkään toivottu lapsi tulee, se on valtava asia"

Harvalla presidentillä on ollut alaikäisiä lapsia virassa ollessaan