Prostituoitu Saara kertoo: Tarjosin Aarniolle seksiä ja pullaa

Jari Aarnion huume- ja virkarikosjutussa on kuultu tänään jutun julki tuonutta prostituoitua. Julkisuudessa Saaraksi nimetty nainen kertoi oikeudessa Aarnion rahankäytöstä sekä suhteestaan Aarnioon.

– Aarnion käynnin syy oli seksi. Tietysti keitin myös hänelle aina kahvit ja tein jonkin voileivän tai tarjosin pullaa, nainen kertoi oikeudessa.

Saaran mukaan tapaamisia oli kerran pari viikossa. Hän kertoi, että Aarnion saapuminen välillä harmitti, koska hän olisi halunnut katsoa rauhassa Emmerdalen ja Kauniit ja rohkeat.

Saara sanoi, että Aarnio vaihtoi hänen saamiaan 500 euron seteleitä pienemmiksi ja käsitteli rahaa aina hanskat kädessä. Hän uskoi tapaamisten tapahtuneen Aarnion työajalla.

– Ajattelin, että rahat ovat poliisin takavarikosta, koska ne ovat pienempiä seteleitä, Saara sanoi.

Aarniota syytetään törkeistä huume- ja virkarikoksista. Aarnio on kiistänyt syytteet. Hän on myös kiistänyt seksisuhteen naiseen ja sen, että hänellä olisi ollut mitään yksityiskohtaista tietoa naisen harjoittamasta seksikaupasta.

"Ei tuntenut miljonääriä"

Saara kertoi oikeuden istunnossa myös suhteestaan miljonääriin, jolta Aarnio on kertonut saaneensa lähes puolen miljoonan käteisvarat. Saara kertoi, että suhde kesti vuodesta 1992 vuoteen 2002.

Hänen mukaansa olisi erittäin epätodennäköistä, että Aarnio olisi tuntenut miestä. Saara sanoi olleensa liikemiehen matkoilla mukana ja että asia olisi todennäköisesti tullut ilmi heidän luottamuksellisten väliensä vuoksi. Saara sanoi myös kertoneensa Aarniosta liikemiehelle.

– Sanoin, että se on vähän outo tapaus siinä mielessä, että hän joka kerta kun me nähdään haluaa, että otan häneltä suihin, nainen kertoi.

Saaran mukaan liikemies rohkaisi häntä pitämään poliisikontaktia lähipiirissä muun muassa, koska hänen entinen miesystävänsä oli kuollut väkivaltaisesti ja häntä oli pahoinpidelty suhteessa.

Aarnio on aiemmin kertonut, että hän auttoi liikemiestä viemään prostituoituja arabimaihin. Hän on myös kertonut pelastaneensa liikemiehen, jota tshetsheenirikolliset vainosivat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

KRP:n jengiasiantuntija: United Brotherhood on sulkenut osastoja