Sukkahousuista löytyi torakka - katso puistattava kuva!

Lauantaiset häät käynnistyivät Keskisuomalaisen lukijan osalta kauhistuneella kiljaisulla, kun kirkon parkkipaikalla suoritettu pukeutumisoperaatio katkesi karmivaan löytöön.

–Otin uudet sukkahousut paketista ja huomasin, että niiden sisällä oli kuollut ja liiskaantunut torakka. Se oli piilossa housujen yläosassa, kuvaili lukija inhottavaa löytöä.

Hyönteinen löytyi onneksi ennen sukkahousujen pukemista. Italiassa valmistetut sukkahousut salamatkustajineen lensivät armotta roskakoriin. Onneksi takaiskuun oli varauduttu, ja häitä päästiin viettämään onnellisissa merkeissä.

–Olin varustautunut varaparilla, sillä naisen perusnikseihin kuuluu, että juhliin ostetaan varmuuden varalta kahdet sukkahousut, vieraan ominaisuudessa juhlinut lukija kertoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Oulun sataman läheltä vedestä löytyi kuollut ihminen

Syyttäjä: United Brotherhoodin johtaja määräsi kymmenien kilojen amfetamiinikaupasta – paluumatkalla Jyväskylästä autosta löytyi 12 000 euroa ja jakelulista

Katso riemukas kuvasarja: Nuoret oriit pääsivät laitumelle Saarijärven Lannevedellä – ilo otettiin heti irti

Turvakotien asiakasmäärä jatkoi kasvuaan viime vuonna – suurin osa asiakkaista on kokenut väkivaltaa kauan

United Brotherhoodin liivit katosivat myös Keski-Suomesta – Helvetin enkeleiden tulosta maakuntaan ei viitteitä: "Henkilöt eivät ole hävinneet ja heitä on ollut rikostutkinnan kohteina"

Matalikkoon ajautunut purjevene hinattiin satamaan Jyväskylässä

Hammaslääkäri Ömer Acar, 31, sai jo lapsuudessa taloustiedon oppitunnin – "Isä otti setelit käteensä ja näytti konkreettisesti, mitä niille tapahtuu"

Jyväskylässä joudutaan ensi vuonna tekemään vaikeita talouspäätöksiä – kysyimme valtuustoryhmiltä, korottaisivatko ne veroja vai karsisivatko palveluja

Yön uutiskooste: Koronarajoitukset lievenevät Suomessa, tänään voimaan astuva laki tuo 50 uutta liikennemerkkiä, suomalaiset saavat matkustaa jälleen Viroon

Jyväskylä, Lahti ja Kuopio älähtivät joukkoliikenteen miljardituen kohdistamisesta: Ohisalo kiistää, että olisi esittänyt tukea vain kuudelle suurimmalle kaupungille

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.