Perussuomalaisten puoluesihteeri Teuvo Hakkaraisen toikkaroinnista: "Säröä ja särmää pitää olla"

Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo puolustaa perussuomalaisten kansanedustajien vauhdikkaita julkisia esiintymisiä ja värikkäitä lausuntoja.

– Säröä, särmää ja erilaisia mielipiteitä pitää olla. Ne ovat rikkaus, sillä olemme tavallisten ihmisten puolue, Slunga-Poutsalo totesi vieraillessaan sunnuntaina Jyväskylässä Keski-Suomen piirin kokouksessa.

Slunga-Poutsalo käytti esimerkkinä viitasaarelaista toisen kauden kansanedustaja Teuvo Hakkaraista, joka on lennokkaiden mielipiteidensä lisäksi esiintynyt juovuksissa tv:ssä ja julkisissa tilaisuuksissa.

– Kun Teuvo menee esimerkiksi kotiseudulleni Tornioon, pidetään häntä siellä suurena sankarina. Tavallisuus ei kuitenkaan saa tarkoittaa, että kansanedustajamme ovat kännissä kaupungilla joka viikonloppu, Slunga-Poutsalo sanoi.

Tänä viikonloppuna Hakkarainen villitsi seuraajiaan Facebookissa toteamalla, että netissä avoimen rasistinen MV-lehti on maahanmuuttaja-asioissa "aivan yhtä luotettava lähteenä kuin valtamediamme – jos ei jopa luotettavampi".

Slunga-Poutsalon mukaan Perussuomalaiset-puolueella on käytössä kansanedustajien koulutusjärjestelmä mediaa ja muita julkisia esiintymisiä varten. Aivan kaikkia "möläytyksiä" ei kouluttamallakaan saada kitkettyä – eikä se Slunga-Poutsalon mukaan ole mikään ongelma.

– Meistä ei saa muodostua ympäripyöreä ja hiottu puolue. Niitä Suomessa on jo tarpeeksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.