Putinin ja Niinistön keskustelut jatkuvat yhä Kultarannassa

Putin totesi, että valtionpäämiehillä on paljon puhuttavaa maailman ja Euroopan tapahtumien vuoksi.

Venäjän presidentti Vladimir Putinin ja presidentti Sauli Niinistön keskustelut Kultarannassa jatkuvat edelleen. Toistasataapäinen toimittaja- ja kuvaajajoukko on kokoontunut telttakatokseen, jossa presidenttien tiedotustilaisuus alkaa illan kuluessa.

Sen kellonajasta ei ole tässä vaiheessa tietoa.

Presidenttien tapaaminen päättyy päivälliseen.

Putin: "Mikään ei ole muuttunut"

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja presidentti Sauli Niinistö aloittivat keskustelunsa Naantalissa puoli viiden jälkeen. Aluksi presidentti Putin totesi ilokseen, että Kultarannassa ei mikään ole muuttunut. Putin piti tätä hyvänä, koska hän ihasteli kesäisessä auringossa kylpevää Kultarantaa kauniiksi ja hienoksi paikaksi.

Niinistö vastasi Putinille, että vaikka mikään ei ole Kultarannassa muuttunut, maailmalla valitettavasti on kylmä eikä suunta ole välttämättä hyvään suuntaan.

– Siksi on tärkeää, että me pääsisimme hyvissä asioissa maailmalla eteenpäin ja teillä on siinä merkittävä osa, Niinistö sanoi.

Putin totesi, että valtionpäämiehillä on paljon puhuttavaa maailman ja Euroopan tapahtumien vuoksi. Putin totesi niin ikään, että presidentit aikovat keskustella kahdenvälisistä suhteista ja sanoi olevansa erittäin iloinen saamastaan tapaamismahdollisuudesta.

Putin vieraili Suomessa edellisen kerran kolme vuotta sitten.

Toistasataa toimittajaa ja kuvaajaa on valmiina Kultarannassa odottamassa Putinia