Voita palkintoja pyöräilemällä!

Tänään lauantaina Jyväskylän seudulla käynnistyvän Pyöräilyviikon osana järjestetään valokuvauskilpailu. Kilpailu alkaa tänään ja jatkuu sunnuntaihin 13.5. asti.

Kisassa on tarkoitus ottaa tyylikäs, hauska, jännittävä tai muuten pyöräilyä myönteisesti esille tuova kuva. Hyvä kuva on otettu jossain mielenkiintoisessa ympäristössä.

Kaikki kilpailuun lähetetyt kuvat julkaistaan KSML.fi:ssä. Parhaat pääsevät myös painettuun lehteen ja Jyväskylä Cycle Chic -blogiin.

Keskisuomalaisen, Jyväskylän Pyöräilyseuran ja Jyväskylän Cycle Chicin edustajien muodostama raati valitsee kolme parasta kuvaa palkittaviksi. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Näin osallistut

Lähetä kuvasi sähköpostitse osoitteeseen ksml.pyoraily@moblog.fi. Kirjoita otsikkokenttään lyhyt kuvateksti ja kuvaajan nimi. Jätä tekstikenttä tyhjäksi. Kuvatiedoston koko voi olla korkeintaan 2 megatavua, eikä tiedoston nimessä saa olla välilyöntiä.

Voit lähettää kuvan myös kännykälläsi multimediaviestinä. Kirjoita viestin alkuun KSML [väli] PYORAILY ja sen jälkeen kuvateksti ja kuvaajan nimi. Lähetä viesti numeroon 173521. Viestin hinta on 0,70 euroa.

Liitä sähköpostiin tai multimediaviestiin vain yksi kuva. Jos haluat osallistua kilpailuun useammilla kuvilla, lähetä ne eri viesteissä.

Kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan KSML.fi:ssä. Parhaat julkaistaan myös painetussa Keskisuomalaisessa, ja lähettäjä luovuttaa aineiston jatkuvan julkaisuoikeuden Keskisuomalainen Oyj:lle.

Siirry katsomaan pyöräilykuvakisaan lähetetyt kuvat tästä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .