Räjähde luiskalla poliisiaseman vieressä – Odottaa raivausta

Jyväskylän poliisiasemalle vievä Urhonkatu on suljettu toistaiseksi. Kansalainen oli tuonut asemalle tuhottavaksi sodanaikaisen räjähteen. Tilanne alkoi reilu tunti tunti sitten.

Poliisi odottaa Puolustusvoimia raivaamaan räjähdettä. Keskisuomalaisen tietojen mukaan kyseessä on lentopommi. Keskisuomalaisen paikalla olevan  toimittajan mukaan puolustusvoimien räjähdeasiantuntija saapuu paikalle melko pian.  Räjähde sijaitsee liuskalla odottamassa. Poliisilta ei osata arvioida, kuinka kauan katu on suljettuna. Tilannekeskuksesta kerrotaan, että virka-apupyyntö on lähetetty Puolustusvoimille Pääesikuntaan, josta he lähettävät lähimmän yksikön purkamaan.

Tilannekeskuksesta ei tarkenneta, mikä räjähde on.

Poliisi on estänyt kaiken liikenteen Urhonkadulla. Lisäksi Urhonkadun varrella sijaitsevat toimisto - ym. tilojen ikkunat ovat vaara-aluetta. Tämän johdosta Urhonkadun puoleisten ikkunoiden läheisyydessä ei saa oleskella.

Poliisiasemaa ei kuitenkaan ole evakuoitu.

Tilanne on paikan päällä olevan Keskisuomalaisen toimittajan mukaan kovin rauhallinen. Ihmisiä päästetään asioimaan myös kadun toisesta päästä oleviin lupapalveluihin. Poliisi kuitenkin ohjaa lupapalveluihin asioimaan meneviä ihmisiä niin, etteivät he pääse menemään kohti luiskaa, jossa räjähde on.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Poliisiasemalle vietiin sodanaikainen räjähde – Katu suljettu