Rahaa nyt jaossa kulttuurille, liikunnalle ja nuorille Jyväskylässä

Jyväskylän kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustuksia ehtii vielä hakea. Haku päättyy 31. tammikuuta. Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella.

Avustuksia myönnetään sekä toiminta- että kohdeavustuksina. Toiminta-avustus on tarkoitettu yhdistyksen toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan. Kohdeavustusta voi hakea tapahtumaan, projektiin tai hankkeeseen. Kulttuuri-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan kohdeavustuksia voivat hakea rekisteröityjen yhdistysten lisäksi erilaiset työryhmät ja yhteisöt, kulttuurin kohdeavustuksia voivat hakea myös yksityiset henkilöt. Liikunnan avustuksia myönnetään ainoastaan rekisteröidyille yhdistyksille.

Haussa on nyt myös Jyväskylän nuorisovaltuuston hankerahaa. Sitäkin haetaan 31.1 mennessä.

Jyväskylän nuorisovaltuusto jakaa nuorten itse ideoimille ja toteuttamille hankkeille 17 000 euroa. Rahoitushakemus ja ohjeistus löytyvät Jyväskylän kaupungin nettisivuilta. Hakemus palautetaan 31.1. mennessä osoitteeseen nuva@jkl.fi.

Nuorisovaltuuston hankeraha on tarkoitettu yläkoulujen, lukioiden, ammatillisten oppilaitosten, nuorisotilojen, järjestöjen hankeryhmille ja nuorten omaehtoisille ryhmille. Rahoitusta voi hakea esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen tai harrastustoiminnan tukemiseen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .