Raju kolari Nelostiellä: Irronneet renkaat paiskautuivat auton nokkaan – "Renkaat kelluivat järvessä 100 metrin päässä"

Kuorma-autosta irronnut rengaspari rysähti vastaan tulleen henkilöauton nokkaan Nelostiellä Äänekoskella torstaina iltapäivällä. Törmäys oli pelastuslaitoksen mukaan ollut todella raju ja esimerkiksi auto vaurioitui keulastaan täysin, mutta kuin ihmeen kaupalla vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin.

Onnettomuus sattui Hujakonsalmen sillan kohdalla Niiniveden kohdalla kello 15:n tienoilla. Pelastuslaitoksen mukaan kuorma-autosta irtosi kaksi rengasta kuljettajan puolelta.

– Renkaat tulivat napakymppiosumalla henkilöauton keulaan. Ihme kyllä, henkilövahinkoja ei sattunut, paloesimies kuvaili tapahtunutta.

Henkilöautossa yksin ollut kuljettaja vietiin ensin terveyskeskukseen ja vielä keskussairaalaan jatkotutkimuksiin, mutta pelastuslaitoksen tietojen mukaan hän selvisi hyvin pienillä vammoilla.

Henkilöauto vaurioitui keulaosastaan lunastuskuntoon.

– Kun tultiin paikalle, renkaat kelluivat Niinivedessä 100 metrin päässä. Törmäys on ollut todella raju, kun renkaatkin olivat lentäneet niin kauaksi järveen, pelastuslaitokselta todettiin.

Kolari ja sen raivaustyöt aiheuttivat hetkellisesti Nelostielle pitkät ruuhkat, mutta paikalle tullut poliisi alkoi ohjata liikennettä ja pelastuslaitos sai siivottua kaistat tyhjiksi pian.

Poliisi tutkii tapausta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .