Raju kuva leviää Facebookissa: Mies loukkasi päänsä hypättyään laiturilta Jyväskylässä – pelastuslaitoksen sukeltajat tarkastavat rannan

Jyväskyläläinen nelikymppinen mies loukkasi päänsä hypättyään laiturilta Alvajärveen Jyväskylän Palokan Ollilan uimarannalla perjantaina.

Mies on sairaalahoidossa, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa, kerrottiin miehen lähipiiristä Keskisuomalaiselle lauantaiaamuna. Turman kerrotaan tapahtuneen perjantaina alkuillasta ja miehen hypänneen veteen laiturin päästä kävelyvauhdista.

Perjantai-iltana Facebookissa levisi varoitus, jossa kehotetaan olemaan hyppäämättä laiturilta. Varoituksen yhteyteen oli miehen luvalla ladattu kuva päävammoista. Kuvassa näkyy, kuinka miehen päälaki on revennyt kauttaaltaan auki. Mies sai myös murtumia rintarankaansa.

Toistaiseksi ei ole tietoa, mikä järvessä aiheutti vammat. Keski-Suomen pelastuslaitoksen sukeltajat käyvät tarkastamassa rannan tänään lauantaina.

Pelastuslaitos kehottaa varovaisuuteen uimahypyissä. Vaikka kyse on rannasta, joka on puhdistettu sukeltamalla ennen uimakauden alkua, voivat esimerkiksi virtaukset kuljettaa mukanaan vaarallista materiaalia. Joskus järviin heitetään myös sinne kuulumatonta tavaraa ilkivaltaisesti.

Pelastuslaitoksen tietoon ei ole tullut vastaavia onnettomuuksia tältä kesältä Jyväskylässä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .