Juuri nyt: Raju ryöstö – Tunkeutujat pahoinpitelivät äidin ja veivät arvotavarat

Perheen kotiin murtauduttiin rajulla tavalla keskiviikkoaamuna Äänekoskella. Taloon tunkeutuneet henkilöt pahoinpitelivät perheen äidin ja veivät mukanaan arvotavaraa.

Nimettömänä pysyttelevä talon omistaja kertoo lähteneensä töihin muutama minuutti ennen seitsemää aamulla. Vaimo jäi kotiin kahden koiran ja kolmen lapsen kanssa.

Talon omistaja kertoo, kuinka toinen koirista oli hieman seitsemän jälkeen alkanut herätellä perheen äitiä. Tästä meni vain hetki, kun kolme englantia puhuvaa, huppupäistä miestä tunkeutui taloon takaovesta.

Kommandopipopäiset miehet uhkasivat naista pitämällä puukkoa tämän kurkulla ja teippasivat ilmastointiteipillä hänen suunsa sekä kädet ja jalat. Yksi miehistä jäi vahtimaan naista makuuhuoneeseen sillä aikaa, kun kaksi muuta alkoi kiertää taloa ja tutkia paikkoja.

Talon isännän mukaan talosta vietiin ainakin kannettava tietokone, järjestelmäkamera ja rahat lompakosta.

Talon yläkerrassa nukkuneet kolme tyttöä eivät heränneet tunkeutujiin. Kaksi tytöistä oli yökylässä perheen 13-vuotiaan tyttären luona. Talon isännän mukaan tytöt nukkuivat yläkerran huoneessa, jonka ovella tunkeutujat kävivät. Tunkeutujat olivat avanneet huoneen oven, mutta eivät olleet menneet sisään. Huoneessa oli näkösällä muun muassa tabletti ja kännyköitä.

Isänsä herättämä perheen tytär ystävineen ei onneksi toteuttanut aikeitaan aikaisesta heräämisestä.

– Olimme suunnitelleet, että laitamme kellon herättämään aamulla kuudelta tai valvomme koko yön, tyttö kertoo Keskisuomalaiselle.

Mies löysi vaimonsa rusikoituna makuuhuoneesta, kun hän tuli poikkeuksellisesti kotiinsa aamukahdeksan jälkeen vaihtamaan työvaatteitaan. Nainen toimitettiin pahoinpideltynä sairaalaan.

Poliisi tutkii asiaa, mutta on toistaiseksi vaitonainen tapauksesta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .