Raju ulosajo Saarijärvellä: Metsästä löytynyt auto katkoi mennessään puunrunkoja

Henkilöauto ajoi rajusti ulos tieltä Saarijärvellä keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Ohikulkija havaitsi metsään Myllymäentieltä ajautuneen auton noin neljä kilometriä valtatie 13:sta Mahlun suuntaan, ja hälytti paikalle apua kello 04:n jälkeen.

Pelastuslaitos löysi paikalta kauttaaltaan romuttuneen auton. Auto oli  kyljellään noin kymmenen metrin päässä tiestä metsässä. Ulosajo oli ollut raju ja tapahtunut ilmeisen kovalla nopeudella, sillä auto oli mennessään katkonut useita puunrunkoja. Pelastuslaitoksen mukaan auton molemmat airbagit olivat lauenneet ja auton tuulilasista sisään oli tullut paljon maa-ainesta.

Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei ilmeisesti kuitenkaan loukkaantunut vakavasti, sillä paikalta tai sen läheisyydestä ei tuoreeltaan löytynyt ketään eli kuljettaja ja mahdolliset matkustajat ovat pystyneet poistumaan omin voimin paikalta.

Poliisi selvitti auton kuljettajan henkilöllisyyden ja tavoitti 1970-luvulla syntyneen miehen kotoaan Saarijärveltä. Hänet kuljetettiin verikokeeseen ja tarkastuttamaan mahdolliset vammansa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kyydissään miehellä ei kertomansa mukaan ollut matkustajia.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .