Rakennustietosäätiön palkinto Jyväskylän maalaiskunnan entiselle kunnanjohtajalle

Tarmo Pipattia kiitellään hyvästä työstä kiinteistö- ja rakennusalan edistämiseksi. Nykyään Pipatti työskentelee Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtajana.

Rakennustiedon ga-palkinto on myönnetty tänä vuonna Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtaja Tarmo Pipatille.

Aiemmin Pipatti on työskennellyt muun muassa Jyväskylän maalaiskunnan kunnanjohtajana ja Lahden kaupunginjohtajana. RT:n toimitusjohtana Pipatti on työskennellyt vuodesta 2007. Hän jää eläkkeelle tämän vuoden lopussa.

Palkintoperusteluissa Pipattia kiitellään ennakkoluulottomasta yhteistyön edistämisestä kiinteistö- ja rakennusalan sisällä sekä alan ja yhteiskunnan välillä. Säätiön mukaan Pipatin osin kärjekkäätkin kannanotot ovat muokanneet rakennusalalla vallinneita ajatusmalleja.

Rakennustietosäätiön palkinnon arvo on 2000 euroa. Gunnel Adlercreutzin rahastosta myönnettävä palkinto jaetaan joka toinen vuosi.

Palkintolautakuntaan kuuluivat Rakennustietosäätiön hallituksen edustajina rakennusmestari Ari Autio Consrak Oy:stä ja toimitusjohtaja Jari Mäkimattila A-Kruunu Oy:stä sekä edustajiston edustajana aluejohtaja Heikki Lonka ISS Palveluista.

Vuonna 2015 ga-palkinnon sai Kehittyvä kerrostalo -työryhmä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .