Ravintolapäivä tulee taas – lukuisat kotiravintolat avaavat ovensa Jyväskylässä

Sunnuntaina vietetään jälleen ravintolapäivää.

Kansainvälistä ravintolapäivää on vietetty vuodesta 2011. Sen tarkoituksena on antaa kaikille mahdollisuus perustaa yhden päivän pop-up-ravintola ja luoda omanlaisensa ruokalistan.

Keski-Suomesta löytyy tälläkin kertaa kymmeniä ravintoloita, joista suurin osa on Jyväskylässä. Tarjolla on monipuolinen valkoima niin kotimaisia herkkuja kuin maistiaisia pakistanilaisesta, japanilaisesta ja meksikolaisesta keittiöstä. Tämän lisäksi kaupunkilaisilla on mahdollisuus testata makuja esimerkiksi thaimaalaisesta ja nepalilaisesta ruokakulttuurista. Suolaisten ruokien ohella monissa pop up -ravintoloissa tarjoillaan makeita syötäviä.

Jyväskylän lisäksi yhden päivän ravintoloita laitetaan pystyyn muun muassa Laukaassa, Jämsässä ja Äänekoskella.

Kaikki ravintolat ja niiden sijainnit pääset katsomaan tästä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .