Ravintolapalossa mittavat vahingot Helsingissä

Helsinkiläisessä ravintola Ostrobotniassa syttynyt tulipalo on aiheuttanut isot aineelliset vahingot.

Bottan tulipalossa ei ole poliisin mukaan tullut esille viitteitä tahallisesta rikoksesta.

– Todennäköisesti myös tiedämme, mikä palon on aiheuttanut. En kuitenkaan voi kommentoida palonsyytä, koska se ei vielä ole täysin varmistunut, totesi rikoskomisario Markku Stenberg.

Botta Oy:n toimitusjohtajan Hans Lundbergin mukaan palosta koitui merkittäviä vahinkoja rakennuksen kakkoskerroksen juhlahuoneiston Snellman-kabinetissa. Myös rakennuksen muut tilat kärsivät pahoja savuvaurioita, ja korjaustyöt vievät todennäköisesti viikkoja.

Eilen palon uskottiin alkaneen verhot sytyttäneestä kynttilästä. Tämä on Stenbergin mukaan mahdollista, mutta täyttä varmuutta tästä ei vielä ole.

Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Tulipalo havaittiin eilen illalla puoli kahdeksan jälkeen, minkä jälkeen juhlakerroksesta evakuoitiin noin 170 ihmistä. Palo saatiin sammumaan puoliltaöin. Tulta oli taltuttamassa 12 pelastuslaitoksen yksikköä eli nelisenkymmentä palomiestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Tuoko avarampi magneettikuvauslaite apua ahtaanpaikankammoon? – Jyväskyläläinen lääkärikeskus hankki miljoonainvestoinnilla nykyaikaisen ja ekologisen laitteiston

Syksyn yo-kirjoitusten paras tulos Kempeleen lukiossa: abiturientti sai 8 laudaturia ja 2 eximiaa

Keski-Suomen Valokuituverkoille etsitään nyt ostajaa – kunnat kyyryssä velkataakan alla

Hoitajamitoituksen laskentatavalle pyyhkeitä lausuntokierroksella – "ei ole kaikilta osin ymmärretty, mitä ollaan säätämässä"

Joutsassa syttyi aamulla tulipalo rakennuksen tuulikaapista – "Kyseessä on ilmeisesti vapaa-ajan asunto, jossa ei ole ihmisiä paikalla"

Yön uutiskooste: Postin vuokratyövoiman käyttö tänään valtio-omistajan syynissä, Hovioikeus käsittelee viimeistä syytettä isossa jengijutussa

Jyväskylän keskustaan tulossa iso kulttuuriuudistus: "Käänteentekevin sitten Kävelykadun perustamisen"

Kalat saavat odottaa: Vesilain uudistus ei räjäytä patoja vielä vuosiin – Ministerin mukaan uudistus "ei ole helppo harjoitus"

Hovioikeus käsittelee viimeistä syytettä isossa jengijutussa, jota tutkitaan yhä KRP:ssä – kokonaisuus poiki United Brotherhoodin lakkauttamiseen tähtäävän kanteen

EIT:ltä tulossa ratkaisu tapauksessa, jossa mies tapettiin Irakissa – palauttiko Suomi miehen Irakiin väärin perustein?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.