Ravintoloitsijaa ja korjaamoyrittäjää epäillään huumebisneksestä

Etelä-Karjalan poliisi on saanut valmiiksi laajan esitutkinnan imatralaisen huumebisneksen pyörittäjistä. Huumeiden myynnin ja välittämisen lisäksi juttuun liittyy raakaa väkivaltaa ja omaisuusrikoksia.

Jutussa on vangittuna neljä ihmistä, mutta poliisi kuulusteli jutun selvittelyn yhteydessä noin viittäkymmentä ihmistä ja teki Imatralla kymmeniä kotietsintöjä. Takavarikossa on noin 160 grammaa amfetamiinia, noin 140 grammaa marihuanaa, muutama gramma hasista ja satoja lääketabletteja. Poliisi tutki juttua törkeänä huumausainerikoksena.

Pääepäiltyjen joukossa ovat imatralainen 41-vuotias ravintoloitsija ja 36-vuotias autokorjaamoyrittäjä.

Korjaamoyrittäjä oli poliisin mukaan hankkinut itselleen ainakin kilon amfetamiinia 17 000 euron hintaan. Hän ei kuitenkaan pystynyt maksamaan ostostaan espoolaiselle diilerilleen. Velanperintä johti ammuskeluun imatralaisessa ravintolassa, jolloin yksi ulkopuolinen loukkaantui.

Huumekaupassa oli poliisin mukaan mukana myös imatralainen 32-vuotias liikkeenharjoittaja ja 31-vuotias venäläissyntyinen nainen, jonka kotipaikka on Lappeenranta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Osa naisista jättää kohdunkaulan syöpäseulonnat väliin Keski-Suomessa – "Nuoremmilla ikäluokilla ei ehkä ole samalla tavalla huolta omasta terveydestä"

Puhemies Vanhanen: Munuaiskasvainten syy oli syöpä, hoidettu leikkaamalla

Ilmastoministeri Mikkonen pitkän aikavälin tavoitteesta: Tärkeintä saada yhteisymmärrys 2050 tavoitteesta, 2030 joutuu odottamaan

Uusi hätäkeskusjärjestelmä kutsuu helikopterin paikalle aiempaa herkemmin – potilaita lääkärikopteri kohtaa harvemmin

Viitasaarelta löytyy erikoinen ja kiehtova veistospuisto – sunnuntaina Tuulensuun puiston veistoksia esitellään ja keskustellaan yhteisöllisyydestä

Karstulassa voit olla entisajan lapsi – Satusivellin -tapahtuma huipentuu torstaina Kruukkilassa

Toivottavasti viikonloppuna tuulee – Keitele Regatta starttaa Äänekoskelta ja maali on Viitasaarella

Jyväskylän yliopisto vaihtoi profiilikuvat sateenkaariväreihin – Pride-tempaus kummastuttaa ihmisiä Tapio Puolimatkan takia

Poika kuristi isäänsä ja vei veitsen kurkulle Muuramessa – tuomittiin ehdollista vankeutta

Lastu lentää ja tienoo pärisee: Moottorisahalla veistetään viikonloppuna toteemeja Kivijärvellä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.