Reissu autonpesupaikalle kärjistyi – 33-vuotias mies työnsi 76-vuotiaan miehen kumoon

Jyväskylän Eteläväylällä sijaitsevan autonpesupaikan edustalla tapahtui lievä pahoinpitely perjantaina iltapäivällä puoli yhden aikaan.

Tapahtumaketju alkoi, kun 33-vuotiaan miehen käyttämä henkilöauto oli ollut tiellä pysähdyksissä niin, ettei 76-vuotias mies päässyt ajamaan pesupaikalle. Vanhempi mies tuli tiellään olleen auton luokse, jossa nuorempi mies puhui puhelimeen. Vanhempi mies oli suivaantunut ja asiaansa esitellessään mitä ilmeisimmin nimitellyttiellään olleen auton kuljettajaa.

Tästä suivaantuneena nuorempi mies nousi autostaan ja työnsi vanhemman miehen kumoon. Nimittelijä löi lievästi päätään maahan, jonka lisäksi hänen vaatteensa likaantuivat. Vakavampia vammoja ei syntynyt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Jyväskylän yliopistolla aavistuksen Itä-Suomen yliopistoa väljempi maskilinjaus – perjantaina saattaa tulla uusi ohjeistus

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.