Kuvat: Rekka joutui aivan ihmeelliseen linkkuun – tukkii risteystä

Jyväskylän Seppälään rakennettavan uuden Prisman työmaalle menossa ollut rekka jumittui täysin Prisman liittymään Alasinkadulla keskiviikkoaamuna. Se oli jumissa perävaunu osittain ojassa jo ainakin puoli kahdeksan aikaan.

Useat ohikulkijat ottivat keskiviikkoaamuna yhteyttä Keskisuomalaisen toimitukseen. Osa ihmetteli, miten rekan perävaunu on joutunut tuollaiseen asentoon liittymän viereisen ojan penkalle.

– Onko siihen tullut jokin ohjaushäiriö tai vika? Jotenkin tuntuu ihan ihmeelliseltä, miten se on siellä, Jorma Onkinen kertoo.

Tilanne näkyy hyvin Onkisen ottamasta oheisesta kuvasta. Perävaunun takapyörät ovat syvällä ojassa, ja kaatuminen on ollut ilmeisen lähellä. Myös vetoauto näyttää vaurioituneen, kun raskaassa lastissa oleva perävaunu on vääntänyt sitä vinoon.

Rekka tukkii liittymän Alasinkadulta Prisman pihaan käännyttäessä. Ennen puoli yhdeksää poliisi oli katkaissut Alasinkadun liikenteen Vasarakadulta Prisman liittymään. Toisesta suunnasta Alasinkatua pystyi ajamaan liittymään asti.

Paikalle oli myös saatu nosturi, ja perävaunun nostaminen oli täydessä vauhdissa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .