Rekka kaatui ojaan Jyväskyläntiellä Keuruulla – toinen kaista toistaiseksi suljettu

Täysperävaunullinen rekka kaatui ojaan Jyväskyläntiellä Keuruulla hieman ennen kello yhtä keskiviikkona iltapäivällä. Onnettomuuspaikka sijaitsee Asunnan kohdalla hieman Petäjävedelle päin.

Päivystävän palomestarin Mikko Thusbergin mukaan kukaan ei loukkaantunut tilanteessa. Thusbergin mukaan rekan kuljettaja kertoi ulosajon sattuneen tien liukkauden vuoksi.

– Näkyvyys on hyvä, eikä kelissä ole muuta vikaa, mutta tie on aika liukas, Thusberg kertoo.

Toinen kaista on toistaiseksi suljettu liikenteeltä onnettomuuspaikan kohdalla. Onnettomuuspaikan raivaaminen kestää vielä ainakin pari tuntia, Thusberg sanoi Keskisuomalaiselle noin kello kuuden aikaan illalla.

– Toiselta kaistalta ohjataan ohimenoliikennettä vuoron perään. Toistaiseksi ei ole ollut mitään ruuhkia, Thusberg sanoi aiemmin päivällä.

Rekka oli kuljettamassa teurastamon ylijäämäjätettä, kuten sian ruhoja. Lasti levisi ojaan rekan ajettua ulos tieltä ja ongelmajäte pitää kerätä pois kaivinkoneella.

– Rekan peräkärry ja nuppi ovat kyljellään. Menee ainakin pari tuntia ennen kuin ne saadaan suoraan ja suolenpätkät kerättyä pois, Thusberg arvioi aiemmin päivällä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .