Rekka nurin valtatie 13:lla Kangasniemellä – tie poikki raskaalta liikenteeltä iltapäivään saakka, kiertoreitistä valtava koukkaus

Täysvaunullisen rekan kaatuminen kyljelleen katkaisee valtatie 13:n raskaalta liikenteeltä vielä iltapäivään asti.

Jauhemuotoista sementtiä kuljettanut rekka kaatui valtatie 13:lla Kangasniemellä keskiviikkoaamuna kello kahdeksan jälkeen. Onnettomuudessa ei ole sattunut vakavia vahinkoja.

Onnettomuuspaikka on valtatien ja Pilkkahongantien risteyksen välittömässä läheisyydessä, Kangasniemen keskustasta itään päin.

 

Mikkelintie on suljettu Kangasniemellä, aamulla kaatunutta rekkaa nostetaan 

Itä-Suomen poliisin mukaan tie on poikki raskaalta liikenteeltä raivaustöiden vuoksi vielä reilusti yli puolenpäivän, mutta muu liikenne saadaan ohjattua kaatuneen rekan ohi. Rekan nuppiosa kaatui rytäkässä tien päälle poikittain.

Poliisin tilannekeskus kertoi Keskisuomalaiselle puoli kahdeltatoista keskiviikkona, että sementtirekan tyhjennys lastistaan oli alkamassa paraikaa tapahtumapaikalla, jonka jälkeen ajoneuvo voidaan siirtää.

Myös alkuperäinen raskaalle liikenteelle asetettu kiertoreitti osoittautui kelvottomaksi huonon ajokelin takia. Tällä hetkellä raskas liikenne joutuu välttämään tieosuuden kulkemalla aina Pieksämäentien kautta.

 poliisi

Rekan kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa lievästi, ja hänet on kiikutettu ambulanssilla Kangasniemen hyvinvointikeskukseen, ylipalomies Tapio Kallberg Kangasniemen paloasemalta kertoo. Hänen mukaansa onnettomuuden syy ei ole selvillä.

– Silminnäkijöiden mukaan rekan perävaunu oli ajautunut yhtäkkiä ojanpientareelle ja raahautunut jäljistä päätellen viitisenkymmentä metriä penkkaa myöten, minkä jälkeen vaunu on kaatunut ojaan, Kallberg sanoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .