Rinne tylytti Sipilää vappupuheessaan: Voisi olla aika siirtyä ulos

Nyt voisi olla aika arvioida tulosta ja siirtyä ulos, Rinne sanoi.

Pääministerin voisi olla aika arvioida hallituksen tulosta ja siirtyä ulos, sanoi SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne vappupuheessaan Tampereella. Rinteen mukaan hallituksen tavoitteet ovat karanneet toteutumattomiin.

Hän muistutti pääministeri Juha Sipilän (kesk.) itse todenneen, että joko saavutetaan tavoitteen mukaisia tuloksia tai sitten siirrytään syrjään.

Rinne sanoi, että Sipilän olisi nyt aika tehdä johtopäätöksiä ja antaa tilaa todelliseen uudistamiseen ja tulevaisuuspolitiikkaan suuntautuneille voimille.

– Olisiko Sipilällä nyt aika tehdä johtopäätöksiä ja antaa tilaa todelliseen uudistamiseen ja tulevaisuuspolitiikkaan suuntautuneille voimille. Nyt voisi olla aika arvioida tulosta ja siirtyä ulos. Uskon, että suomalaiset laajalti yhtyvät tähän ajatukseen, Rinne sanoi.

– Sipilän hallitus on lamautunut omien sisäisten paineidensa keskellä. Hallituksen tavoitteet talouskasvun ja työllisyyden, julkisen talouden tasapainottamisen ja velkaantumiskehityksen pysäyttämisen suhteen ovat karanneet toteuttamattomiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.