Runkoputki hajosi: Nurmikkokin alkoi aaltoilla – Katso erikoinen video

Runkovesijohdossa havaittiin vuoto keskiviikkoaamuna kello 9 aikoihin Jyväskylän Keskussairaalantiellä. Jyväskylän Energian valvomosta kerrottiin hieman ennen kello 12, että tilanne on yhä kesken, mutta huoltohenkilökunta on paikalla.

– Siellä on ollut vähän ongelmia venttiilien kanssa. Vähän aikaa kestää vielä, ennen kuin vuoto saadaan tukittua, valvomosta todettiin.

Vedenjakelu ei ole tällä hetkellä poikki yhdelläkään asiakkaalla. Ilmeisesti lyhyitä katkoja on ollut lähinnä silloin, kun venttiilejä on suljettu tarkan vuotokohdan paikantamiseksi. Maan pinnalle vettä vuotaa Jyväskylän yliopiston Liikunnan rakennuksen ja Keskussairaalantien välisen parkkipaikan läheisyydessä.

Jyväskyläläinen Antti Tuukkanen kuvasi vuotopaikalta erikoisen videon. yllä olevalla videolla parkkipaikan viereinen nurmikko lainehtii valtoimenaan, kun sitä painaa jalalla.

Sosiaaliseen mediaan ladatuilla videoilla näkyy myös, kuinka maan alta vuotaa tasaiseen tahtiin vettä Jyväskylän yliopiston Liikunnan rakennuksen ja Keskussairaalantien väliselle parkkipaikalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.