SDP:n Rinne päässyt Meilahdesta kuntoutukseen – kertoo Facebookissa toipumisestaan

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne on päässyt pois Meilahden sairaalasta kuntoutukseen. Rinne kertoo Facebookissa, että sairausloma kuitenkin jatkuu helmikuun loppuun, kuten aiemmin on kerrottu.

Rinne sanoo vointinsa olevan merkittävästi aiempaa parempi.

–  Nyt aletaan jo olla voiton puolella, hän kirjoittaa.

–  Hoitohenkilökunta teki minulle kaikki tarvittavat testit ja tulosten perusteella asiat on kunnossa. Hoitoa en siis enää tarvitse, mutta kuntoutus jatkuu vielä.

Rinne ei päivityksessään kerro, missä hän kuntoutuu. Hän ei siis ole vielä kotona.

Rinne joutui alun perin sairaalaan lomamatkalla Espanjassa keuhkokuumeen takia. Hän sai Espanjassa myös sairaalabakteerin. Suomessa hänelle tehtiin sepelvaltimon pallolaajennus.

–  Viimeisen parin viikon aikana olen huomannut ja kokenut sen, minkä jo etukäteen tiesin: suomalainen julkinen terveydenhuolto on maailman parasta. Hoitohenkilöstön lämpöä, välittämistä ja huolenpitoa en unohda ikinä.

Rinne kertoo käyttäneensä aikaa vaalikevään suunnitteluun ja häntä puheenjohtajana tuuraavan Sanna Marinin ja muun puoluejohdon toiminnan seuraamiseen.

-----------

Korjattu aiempaa uutista klo 15: Rinne päässyt pois Meilahden sairaalasta, mutta on yhä kuntoutuksessa, ei kotona. Aiemmassa versiossa kerrottiin hänen päässeen pois sairaalasta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .