Saarijärvellä nähtiin kunnon show, kun 12 rohkeaa tähtitanssijaa tanssivat hyväntekeväisyyteen

Tiina Laajala ja Olavi Stenman tanssivat treenirappuset Summassaareen.

Saarijärven Summassaaressa saatiin jälleen aikaiseksi kunnon show, kun saarijärveläiset paikallistähdet, 12 rohkeaa tähtitanssijaa eri kyliltä tanssivat hyväntekeväisyyteen, sekä lasten ja nuorten voimisteluharrastuksen tukemiseksi lauantai-iltana.

Kyläkäsitettä oli jouduttu hieman venyttämään, mutta se ei menoa haitannut. Varsinkin ulkosaarijärveläisiä edustaneet, Jyväskylässä opiskelevat nuoret Johanna Honkonen ja Jami Hyppönen ihastuttivat raikkaalla tanssillaan.

– Soluasunnossa kun ei ole paljon tilaa harjoitella, niin välillä on harjoiteltu Jyväskylässä pitkin ja poikin. Kannustajia on löytynyt Kuokkalan sillankin alle, nuoret kertoivat hymyillen tanssin lomassa.

Finaaliin tanssivat yleisön äänestäminä Summassaaren myyntisihteeri Tiina Laajala ja fysioterapeutti, valmentaja Olavi Stenman sekä Päivi ja Olli Kauppinen Mahlun kylältä.

Mahluun jäi tällä erää sydäniskuri saamatta, sillä voiton veivät Laajala ja Stenman.

Työkaverukset olivat lähteneet kisaan mukaan, tapahtuman "moottorin" Ninnu Kinnusen houkuttelemina.

– Sanoin Ninnulle, että jos löydän töistä jonkun, joka suostuu mukaan niin lähden, Tiina Laajala kertoi tiukan kisan jälkeen.

Olavi Stenman puolestaan kertoi suostuneensa välittömästi Tiinan pyydettyä.

– En kokenut olevani mikään hyvä tanssija. Tässä on nyt saanut lisää varmuutta. Nyt on hyvä lähteä oman vaimon kanssa tanssimaan. Ehkä käyn vielä ohjaajakurssin, että voin opettaa tanssia, Stenman suunnitteli.

Vaikka harjoituksia oli viikoittain tammikuusta lähtien, voittajapari ei kokenut tätä liian raskaaksi.

– Meillä oli hyvä ryhmähenki. Hauskaa oli ja rento fiilis. Myös Summassaaressa on hyvä me-henki ja työkavereilta saatiin tosi hyvää tukea. Opettajat olivat tosi hyviä ja he opettivat innostavasti, tanssipari kertoi kehuen opettajiaan Tuula ja Tapani Mustamäkeä sekä Tarja Karjulaa ja Jari Kanervoa.

Voittorahoilla hankitaan treenirappuset

Voittorahoilla hankitaan Summassaareen treenirappuset kaikkien saarijärveläisten ja kuntoutujien hyväksi.

Niin tähtitanssijoiden esitykset, kuin muutkin illan monipuoliset esitykset tanssittiin elävän musiikin tahtiin. Letkeästä menosta huolehtivat Velmu ry ja kansalaisopiston viihde-ja tanssiorkesterit.

Illan juonsivat valtavan työn saarijärveläisen tanssikulttuurin eteen tehnyt Ninnu Kinnunen ja aiemmin itsekin kisaan osallistunut Mikko Kallio.

Illan tuotto oli 1130, 48 euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .