Saarijärvi kutsuu väkeä verkkoyhteisöön ideoimaan kaupungin markkinointia

Saarijärven kaupunki kutsuu halukkaita verkossa toimivaan yhteisöön, jolta kerätään uudella tavalla ideoita kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseksi yhteisötutkimuksessa.

Verkkoyhteisöön toivotaan mukaan laaja-alaista joukkoa saarijärveläisiä, siellä mökkeileviä, työssä käyviä, yrittäjiä, eläkeläisiä, Saarijärveltä pois muuttaneita, takaisin palanneita tai muutoin kaupungista kiinnostuneita ihmisiä.

Osallistujia voi olla jopa sata. He tekevät tehtäviä ja keskustelevat verkossa kahdessa jaksossa tämän syksyn aikana, mutta yhteisöllisyyden korostamiseksi heille järjestetään myös kaksi vapaaehtoista tapaamista kaupungintalolla.

– Saarijärven markkinointia lähdetään rakentamaan nyt joukkovoimaa hyödyntämällä, jotta saamme monipuolistettua näkemystämme siitä, miten meidän tulisi viestiä ja näkyä eri kanavissa, kaupunginjohtaja Timo Rusanen kertoo.

Tutkimuksen verkkoyhteisö on nimetty J.L. Runebergin luoman Saarijärven Paavon mukaan Paavon ideatiimiksi.

Uusimmat

Kotimaa

Matkustaja jäi pysäkille Jyväskylässä, kun paikallisbussin kuljettaja ei huolinut 50 euron seteliä – viimeisin väärennystapaus vain viikon takaa

Vanhusten turvapuhelimissa käyttökatko tiistain ja keskiviikona välillä – "Aina voi soittaa hätänumeroon, jos turvapuhelin ei yhdistä"

Muuttohaukka hyötyi alkukesän lämmöstä – maakotkalla huono pesintävuosi

Kirkkovaltuuston nykyinen puheenjohtaja oli suosituin Perhon seurakuntavaaleissa

Karstulaan valittiin vahvasti naisvaltainen kirkkovaltuusto – kaikki kolme miesehdokasta pääsivät kuitenkin läpi

Yrittäjä Timo Wenell ponnahti Virtain kirkkovaltuustoon ja kerralla kärkipaikalle tasan 100 äänellä

Isä uhkasi tyttärensä 16-vuotiasta poikaystävää puukolla ja kurkunleikkausliikkeellä Jyväskylässä

Juuse-pojan korvatulehduskierre ei katkennut antibiooteilla – Kiukkosten perheessä valvottiin öisin neljä kuukautta, kunnes apu lopulta löytyi

Lähes koko maa on lumeton – lunta vähiten liki 60 vuoteen tähän aikaan vuodesta

Akavan hallitus saa vielä perata päätöksensä jättää Fjäderin luottamusäänestys järjestämättä – keskustelu puheenjohtajan asemasta kipunoi vielä liittokokouksessakin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.