Saarijärvi sai uuden elinkeinojohtajan

Saarijärven elinkeinojohtajaksi on valittu Jyrki Rahkonen. Saarijärveläinen Rahkonen työskentelee tällä hetkellä Eforen projektipäällikkönä. Hän aloittaa tehtävässä elokuussa.

Varasijalle valittiin Keski-Suomen Yrittäjien entinen puheenjohtaja, yrittäjä Petrikki Tukiainen Jyväskylästä.

Elinkeinojohtajasta päätti kaupunginhallitus, joka tutustui kokouksessa soveltuvuustestien tuloksiin. Hakijoista neljä lähetettiin testeihin. Kaupunginjohtaja Timo Rusanen esitti kokouksessa tehtävään Rahkosta ja varasijalle Tukiaista. Kaupunginhallituksen jäsen Miikkael Reiman (kesk.) esitti, että elinkeinojohtajaksi valitaan Tukiainen ja varalle Rahkonen.

Suoritetussa henkilövaalissa Rahkonen sai 7 ääntä ja Tukiainen 2 ääntä.

Elinkeinojohtajan toimi on uusi ja se liittyy Saarijärvellä tehtyyn muutokseen, jonka myötä vastuu elinvoimatyöstä, sen johtamisesta ja rahoituksesta siirtyvät kaupungin tytäryhtiöstä Ssyp Kehitys Oy:stä kaupungin hoidettavaksi. Muutoksen myötä Ssyp Kehitys sulautetaan kaupungin organisaatioon.

Kaupunki perustaa elinvoimaryhmän, johon kuuluvat tuoreen elinkeinojohtajan lisäksi muun muassa kaupunginjohtaja, hallinto- ja henkilöstöjohtaja, yritysneuvoja ja Ssyp Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja. Ryhmä työskentelee kaupunginhallituksen alaisuudessa ja sen toiminnasta vastaa kaupunginjohtaja.

Elinkeinojohtajan tehtävään tuli 23 hakemusta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .