Sade jatkuu Keski-Suomessa aamuyölle: Useita ojaanajoja lauantai-iltana

Keski-Suomen teillä on syytä olla tarkkana sunnuntain vastaisena yönä. Lauantai-iltana alkanut lumisade jatkuu Ilmatieteen laitoksen päivystävän meteorologin Paavo Korpelan mukaan aamuyölle kello 2–3:een asti ja muuttuu yön aikana vedeksi.

– Sunnuntainakaan ei päästä poudasta nauttimaan, vaan Keski-Suomeen on luvassa pilvistä säätä ja 2–5 millimetriä tihkusadetta, joka voi tulla missä muodossa tahansa, Korpela kertoi myöhään lauantai-iltana.

Lauantain vaikea ajokeli aiheutti useita ulosajoja Keski-Suomen teillä. Vakavin niistä oli Korpilahdella tapahtunut nokkakolari, jossa naiskuljettaja loukkaantui vakavasti.

Lisäksi Tikanväylällä Jyväskylässä mieskuljettaja menetti autonsa hallinnan puoli yhdeksän jälkeen illlalla. Auto suistui katolleen ojaan, mutta mies ei loukkaantunut rytäkässä. Lähes samaan aikaan henkilöauto törmäsi Nelostien kaiteeseen lähellä Tourulan liittymää. Auto ei törmännyt muihin tielläliikkujiin ja kolme kyydissä ollutta selvisivät loukkaantumatta.

Liukkaus yllätti myös henkilöautolla liikkuneen iäkkään pariskunnan Laukaan Lievestuoreella ennen iltakahdeksaa, kun heidän autonsa suistui ojaan Mikkelintiellä. Ensihoito tarkasti kipuja valitelleen pariskunnan, eikä heillä todettu tarvetta jatkohoitoon.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .