Sairaat lapset rokotetaan suunniteltua aiemmin

Jyväskylän terveyskeskuksen neuvoloissa nopeutetaan alle kouluikäisten riskiryhmään kuuluvien lasten sikainfluenssarokotuksia. Heillä rokotuksia annetaan neuvoloissa 9.-10.11. eli ensi viikon maanantaina ja tiistaina.

Rokotuspäivät ovat tarjolla vain sairauden vuoksi riskiryhmään kuuluville alle kouluikäisille, mutta yli 6 kk:n ikäisille lapsille. Vanhempia pyydetään varaamaan rokotusta varten aika oman alueensa lastenneuvolasta, jotta rokotukset hoituisivat lasten kannalta vaivattomasti.

Aika varataan torstaina, perjantaina, maanantaina tai tiistaina kello 12-13. Terveydenhoitajat kysyvät riskiryhmään kuulumista joudutettua rokotusaikaa varattaessa.

Lastenneuvolan puhelinnumerot löytyvät neuvolakortista tai neuvolahaun avulla katuosoitteen mukaisesti. Neuvolahaku toimii osoitteessa http://www3.jkl.fi/sotepa/terveys/neuvolahaku/.

Lasten rokotukset käyntiin ensi viikolla


Muut yli 6 kuukautta vanhat, mutta alle kouluikäiset terveet lapset saavat sikainfluenssarokotteita ja kausi-influenssarokotteita suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Alle kouluikäiset rokotetaan Keskustan, Huhtasuon, Kuokkalan ja Kyllön neuvoloissa. Keljonkankaan ja Säynätsalon neuvoloiden asiakkaat rokotetaan Kyllön neuvolassa (Keskussairaalantie 20), ja Halssilan neuvolan asiakkaat rokotetaan Keskustan neuvolassa (Tapionkatu 7).

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .