Sami Hedberg teki maailmanennätyksen – 365 keikkaa vuodessa

Koomikko Sami Hedberg pääsi Guinnesin ennätystenkirjaan. Hedbergin nimissä on nyt maailmanennätys Eniten stand up -keikkoja vuodessa.

Mies teki vuodessa 365 keikkaa. Keikkoja kertyi jopa 2–3 päivässä ja niitä tehtiin ympäri Suomea. Kyseessä oli Hedbergin 10-vuotisjuhlakiertue.

Guinnes World Recordsin maailamnennätys olisi irronnut jo 200:lla yli tunnin pituisesella keikalla. Tämä täyttyi jo syyskuussa, mutta Hedberg ei tyytynyt tähän. Perjantainen keikka Hartwall Areenalla viimeisteli 365 päivän pituisen keikkaputken.

– Takana on uskomaton juhlavuosi, jonka aikana työtunteja ei laskettu. On ollut aivan mahtavaa nähdä vuoden aikana yli 100 000 nauravaa ihmistä. Maailman suurin stand up -kiertue on nyt ohi, ja ajatukseen siitä, että on ihan oikeasti ainutlaatuinen, ei ihan heti totu, Sami Hedberg kertoo.

Keikoista 309 täytti Guinnesin ennätyksen  kriteerit. Kaikissa ennätykseen hyväksytyissä tapahtumissa oli vähintään sata maksanutta katsojaa. Guinness World Recordsin virallinen valvoja Jamie Clarke luovutti Sami Hedbergille kiertueen päätöskeikalla todistuksen ennätyksen rikkomisesta.

Uusimmat

Kotimaa

Naisten ja lasten odotus Isis-leireillä voi olla pitkä, eikä viranomaisilla ole valmiita vastauksia

Karstulalainen lääkäri Ilkka Kunnamo tekee työkaluja kollegoilleen ympäri maailmaa – hoitosuositusten kehittäjä haluaa terveyskeskuksiin lisää lääkäreitä

Vaalipäiväksi saapuu lounaasta sateita – äänestäjän kannattaa olla ajoissa liikkeellä

Jyväskylän yliopiston promootio kokosi 700 ihmistä juhlimaan: "Tämä on kerran elämässä -kokemus" – Katso kuvasarjasta tunnelmat lauantailta

Jyväskyläläinen Petra Roivainen, 28, sai vinkkejä vauva-arkeen Palokan neuvolassa – Uusi Vauvan kaa -tapahtuma on tarkoitus järjestää jatkossa kahdesti vuodessa

Jyväskylän yliopiston promootiokulkue on peruttu sateen vuoksi – Kulkue vaihtuu bussikyyteihin

Eurovaalipaneeli vaati EU:lta tiukempaa ilmastopolitiikkaa –  vasemmiston Modig: "Päästöoikeuksien hinta on aivan liian pieni"

Salon Seudun Sanomat: Hallitusneuvotteluissa haetaan keinoja sähkönsiirtomaksujen alentamiseen

Humalassa huomattavaa ylinopeutta poliisia Laukaassa paennut mies sai ehdollisen vankeustuomion

Viisi isoa mediataloa ja alan liitot perustavat tukirahaston uhkailun ja vainon kohteeksi joutuneille toimittajille

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.