Saunatragedian tutkinta vie aikaa

Löylyn MM-kisojen jälkiselvittely kestää pitkään. Finaalissa kuolleelle venäläiselle miehelle tehtiin maanantaina ruumiinavaus, mutta lopulliset tulokset valmistuvat vasta useitten viikkojen kuluttua.

Suomalainen finalisti oli maanantaina edelleen palovammojensa takia hoidettavana Helsingissä.

Päijät-Hämeen poliisi on ryhtynyt keräämään tietoa kisojen järjestelyistä. Mitään rikokseen viittaavaa ei tässä vaiheessa ole ilmennyt.

Heinolan kaupunki on järjestänyt kriisiapua kisaorganisaatiossa työskennelleille. Puhelinpäivystys antaa apua myös järkyttyneille katsojille.

Sekä kaupunginjohtaja Hannu Komonen että kilpailunjohtaja Ossi Arvela arvioivat, että Heinola lopettaa löylyttelykisat.

Saunomiskilpailuun tullaan omalla vastuulla. Osanottajat ovat allekirjoituksellaan vakuuttaneet, etteivät he vaati jälkikäteen järjestäjiltä mitään korvausta.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Johtavat lääkärit kiristäisivät kokoontumisrajoituksia – "Nyt on menty yli sen rajan, missä kohtuudella voi olettaa tämän viruksen pysyvän aisoissa"

Hallitus kokoontuu tänään iltakouluun lomien jälkeen

Koulutyö alkaa monissa kouluissa tänään, ensimmäiset kiirehtivät opintielle jo eilen

Valtiovarainministeriön on määrä saada valmiiksi ehdotuksensa ensi vuoden budjetiksi – neuvotteluissa etsitty keinoja esimerkiksi vientiteollisuuden auttamiseksi

Jyväskyläläinen asianajaja Henry Saleva seurasi humalaista rekkakuskia yli 40 kauhuntäyteistä minuuttia: "Jos olisi osunut kohdalle, olisi varmasti ollut henki pois" – katso video heittelehtivästä rekasta

Opettajien lomautukset alkoivat Karstulassa ja jatkuvat syksymmällä – "Ensi vuoteen haemme muita säästöjä"

Kotijuhlat tulossa ja korona arveluttaa? – lue lääkäreiden ja viranomaisten ohjeet turvalliseen juhlintaan

Rivit, Raitti vai Sylit – nyt kysytään kaupunkilaisten mielipidettä Samulinniityn uudesta asuinalueesta

THL:n pääjohtaja: Maskisuositus julkaistaan torstaina – julkiset liikennevälineet erityishuomiona, suosituksesta tulossa alueellinen

Leivonmäkeläinen Helena Gyldén kohtasi Nelostiellä 2,7 promillen humalassa ajaneen rekkakuskin: "Löin jarrut pohjaan ja huudahdin, että herra jumala, nyt se kaatuu"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.