Savonlinnan tappoepäilyn uhrin löytöpaikka oli Pohjois-Karjalassa

Savonlinnan henkirikostutkinnassa uhri löydettiin teosta epäillyn miehen kertoman perusteella Pohjois-Karjalan alueelta, poliisi paljastaa. Naisen ruumis löydettiin viikko sitten maastosta, ja vainajaa oli pyritty kätkemään.

Henkirikoksen epäillään tapahtuneen Savonlinnassa Etelä-Savossa. Tutkinnanjohtaja Sami Asikainen kertoo, että epäilty kuljetti uhrin autolla vajaan parinsadan kilometrin päähän. Itä-Suomen poliisi ei aio kertoa löytöpaikasta esitutkinnan aikana tarkemmin, sillä on mahdollista, että paikalla tehdään vielä tutkimuksia.

Poliisi on kertonut, että naisen taposta epäilty ilmoitti poliisille ensin muun sijainnin ruumiille kuin mistä vainaja löytyi. Tämä ensimmäinen etsintäpaikka sijaitsi Savonlinnassa, Asikainen vahvistaa.

Poliisi on myös aiemmin kertonut, että sillä on näkemys mahdollisesta motiivista. Poliisi ei kuitenkaan tiedota esimerkiksi epäillyn ja uhrin välisestä suhteesta.

Kolmikymppinen epäilty on STT:n tietojen mukaan uhrin miesystävä. Hänet vangittiin viikko sitten epäiltynä taposta.

–  Poliisi on kuullut suurimman osan henkirikostutkintaan liittyvistä henkilöistä. Poliisilla on nyt varsin hyvä kuva tapahtumista, jotka johtivat naisen kuolemaan, poliisi tiedotti perjantaina.

Asikainen kertoo, että tällä hetkellä ei ole muita epäiltyjä kuin vangittuna oleva mies. Vielä ei voida kuitenkaan täysin sulkea pois, etteikö tapaukseen liittyisi muita.

Kuulustelut ja muu tutkinta jatkuvat. Nainen katosi toissa viikon sunnuntain vastaisena yönä lähdettyään juhlista Savonlinnan Kellarpellosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Lukio syttyi tuleen Salossa

Jyväskyläläislähtöisen sukellusopettaja Antin Thaimaan-reissu keskeytyi – kuumemittaukset lentokentällä eivät juuri herättäneet luottamusta paristakin eri syystä

Törkeä eläinsuojelurikos Konnevedellä – Pariskunnalle pysyvät kaikkia eläimiä koskevat eläintenpitokiellot: "Taloudellinen motiivi eläinten asianmukaisen hoitamisen kustannuksella"

Keväinen sää houkuttelee monet ulkoilemaan – asiantuntija painottaa ikäihmisille annettujen ohjeiden tärkeyttä

Mittava velkataakka ei pelota asiantuntijoita – professori arvioi Suomen aseman lainamarkkinoilla hyväksi

Käräjäoikeus hylkäsi perussuomalaisten Mäenpään ja päätoimittajien syytteet

Jo kahdeksan kuollut koronavirukseen hoivakodissa Kiuruvedellä

Jyväskylän Liikenteen kuljettajille kaavaillaan kasvoja suojaavaa pleksiä – Toimitusjohtaja: "Yksinkertainen, edullinen eikä tarvitse tehdä rakennemuutoksia linja-autoihin"

Varmuusvarastot avattiin jo kaksi viikkoa sitten, mutta kaikki eivät vieläkään ole saaneet hengityssuojaimia

Hattulassa mitattiin peräti 17,5 astetta, koskaan aiemmin huhtikuun tässä vaiheessa ei ole ollut tällaisia lukemia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.