"Se joka sa tämän pulopostia" – näin hellyyttävä pulloposti löytyi järvestä

Melontaretkelle lähteneet koululaiset löysivät mitä hellyyttävimmän pullopostin Tikkakosken Luonetjärvestä viime viikolla. Luonetjärven koulun 6A-luokan oppilaat näkivät kelluvan pullon ja päättivät nostaa sen ylös roskaamasta luontoa.

Löytäjät huomasivat nopeasti, että pullossa olikin kirje. Eikä mikä tahansa kirje, vaan tosi söpö viesti: "Se joka sa tämän pulopostia- onkose vai- ukko vai tuula".

Hulluinta asiassa on se, että pienen tytön kirjoittama viesti löysi lopulta perille niille henkilöille, joille se oli alunperin tarkoitettukin.

Opettaja Marita Numminen kertoo, että yksi luokan pojista älysi ottaa viestistä kuvan ja toimittaa sen äidilleen multimediaviestinä, koska arveli, että Tuula saattaisi tarkoittaa juuri hänen äitiään.

– Pojan äiti kertoi, että se oli hänestä aivan ihana! Hänen ystävänsä lapsi oli laittanut pullopostin viikko sitten Luonetjärveen. Posti oli tarkoitettu hänelle ja kirjoittajan "Ukolle" eli papalle, Numminen kertoo.

Pullopostin pieni tyttö oli keksinyt laittaa ilmeisesti siksi, että "Ukko" asuu vesiteitse noin 150 metriä alempana kuin "Tuula".

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .